četvrtak, 12. svibnja 2016.

ALOE VERA GELLY - zelena krema

ALOE VERA GELLY - zelena krema 

Bliže se topliji dani,time i veće opasnosti od sunčanih opekotina,više uboda raznovrsnih buba... 
Tim više,danas bih Vas upoznala s jednim nama vrlo multifunkcionalnim Forever Living-ovim proizvodom,a to je zeleni gel...
Moja djeca ga obožavaju i čak mi se čini da je upotrebi više od multivitamina (kojeg ne zaboravljaju na dnevnoj bazi),naročito u ljetnim mjesecima.
Budući da živimo na moru imamo obilje komaraca,obada,osa...ma svega...a kad odemo na more, meduza i ostalih morskih žarnjaka koji se tako lako i neočekivano zalijepe za kožu,moramo imati i adekvatnu prvu pomoć! 


Kako imam četvero djece,ljeta su nam prilično vesela i poprilično sam iskusna u spašavanju iz nezgoda i brisanju suza! Sreća da sam medicinske struke pa mi previjanje i toaleta rana mi nisu strane.Mada mislim da svaka mama to usavrši!Moram priznati da zeleni gel,kao i aloe first djeluju u prvom redu na psihu.

Kad nam je najstariji sin imao 7g,zalijepila mu se ispod pazuha meduza (i to velika), stisnuo ju je...možete zamisliti vrištanje i kakva je to opekotina mogla biti na toj dječjoj tankoj kožici...izašli smo iz vode,dobro isprali slatkom vodom i namazali zelenim gelom...prije spavanja smo postupak ponovili samo smo dodali i First koji nismo imali sa sobom na moru...first i zeleni gel=>ujutro je pazuh bio kao da se jučer ništa nije dogodilo! Bez crvenila,bez plikova...bez bilo kakvih vidljivih znakova.

Kćer je pak mala mimozica koja je posebno osjetljiva na ubode komaraca,doslovno svaki ubod pocrveni,otekne a nakon toga je toliko svrbi da ga odere do krvi...tako da,svako jutro imamo reviziju svih novih "točkica" po tijelu...i mažemo!

Imam i dupliće...jedan često pada,pa firstom i gelom rješavamo oguljotine...a drugi ima problema sa zubićima pa mažemo upaljeno,otečeno i bolno zubno meso...

Suprugu lako ispucaju pete jer je zbog posla puno na nogama,u čarapama i radnim cipelama,noga se oznoji,dođu gljivice,to popuca i boli...
do nedavno nismo niti znali da je jako djelotvoran za doskočiti i tom problemu.

Kad smo već kod ljetnih nedaća,ja često izgorim jer dok njih sve namažem...zaboravim sebe. Odlično olakšanje i da stvar bude bolja...nikad se nisam ogulila,ugodno zateže kožu,dovede u zdravo stanje i ostane samo lijepa ljetna preplanula boja.
Posebno je djelotvoran i kod hemoroida...vanjske samo mažemo,a kod unutarnjih ga stavimo u prozirnu foliju i smrznemo u škrinji,poput dječjih čepića protiv temperature npr.-neopisivo je olakšavajući osjećaj kad primjenimo taj smrznuti gel...hladi,ublažava bol i smanjuje oteklinu!

Djelotvorno i kod žena (susjeda testirana) koje zbog veličine grudi dobiju ispod ojedine,kao i ojedine u preponama i ispod pazuha kod debljih ljudi,te pelenski osip i ojedine kod beba!

☀Doma ga upotrebljavamo i za tretiranje mačke kad (iz ne znamo kojeg razloga) počne gubit dlake na određenim mjestima...

Svakim je Foreverovim proizvodom moguće tretirati i životinje!

U svakom slučaju,ovaj gel trebao bi biti sastavni dio svake torbice prve pomoći!

Aloe Vera Gel (zelena krema) je aloe vera u želatinoznom obliku,dakle gel!
Koristi se kod iritacija kože,osipa,uboda komaraca,otvorene rane,opekotine,kod dekubitusa,ispucanih peta,gljivica,lišajeva,akni...

 







Aloe Vera Gelly namijenjen je od proizvođača u principu za površinsku primjenu,u narodu ima puno širu primjenu.



Detaljnjije o sastavu ALOE VERA GELLY (Zelena Krema )

Aloe Vera Gelly  – gušća varijanta Aloe Vera Gela za unutarnju primjenu.
Sadrži čisti  Aloe Vera gel, uz dodatak ljekovitog bilja, prirodnog E-vitamina kao i alantoina koji djeluje umirujuće i obnavlja kožu, a alge koje ulaze u sastav ovog proizvoda čine da koža postane glatka, ujedno je i njeguju.
Zahvaljujući svom sastavu, žele se lako apsorbira u gornje slojeve kože i time ubrzava proces iscjeljenja većine kožnih oboljenja.
Svakodnevno korištenje ALOE GELA -Aloe Vera Gelly -pomaže u procesu liječenja:
☀ dermatomikoza,neurodermitisa,psorijaze
☀ umiruje bol kod hemoroida
☀ rješava plikove (urtike)
☀ bolove zuba i zubnog mesa
☀ gljivice (na stopalima npr.)
☀ ojedine,dekubituse
☀ pospješuje epitelizaciju kože (kod žuljeva,opekotina,oderotina)
☀ ublažava ubode insekata
☀ ojedine i pelenski osip kod beba
☀ suši bubuljice,akne
☀ umiruje svrab
☀ uništava spore mikroorganizama
☀ ublažava bolove kod sportskih povreda,bolove i grčeve u mišićima

Aloe Vera krema se upija brzo i bez tragova.
Za ovaj prirodni Aloe Vera proizvod vrijede uglavnom sve karakteristike kao i za Aloe Vera Activator odnosno Aloe First. Međutim,ovaj proizvod je jednostavniji za nanošenje i zadržavanje na rani u slučaju kada je potreban zavoj. Uslijed gelozne strukture, dobro se prilagođava uz oštećeno mjesto, te je, samim tim i djelovanje duže.
Prije nanošenja kreme poželjno je površinu tretirati Aloe Activator-om ili Aloe First-om zbog umirujućeg djelovanja na kožu te dezinfekcije,a potom za bolju apsorpciju gela. Izuzetno je važno da rana bude očišćena, jer postoji mogućnost da uslijed izuzetne sposobnosti apsorpcije samog gela, nečistoće budu isto tako apsorbirane i unijete u ranu.
U svakom slučaju, preporučuje se da se manje površine prvo tretiraju sa Aloe Activator-om, a veće sa Aloe First-om.

Navedene preporuke su dobivene na osnovu kliničkih ispitivanja, zapažanja liječnika i praktičnih iskustava sportskih trenera.

Za više informacija ili narudžbu kontaktirajte nas!





Nema komentara:

Objavi komentar

Osmjeh grije dušu!

Povodom svjetskoga dana osmjeha 10.01. odlučila sam malo "razmišljati na glas" o njegovoj važnosti, o njegovom djelovanju na nas s...