ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

Olakšava bol u zglobovima,obnavlja hrskavicu-FREEDOM u prijevodu -SLOBODA!




Kako si olakšati bol kad se hrskavica potrošila?



Hrskavice čine mekši dio kostura,građenog od hrskavičnih stanica povezanih elastinom i hijalinom. One sprečavaju trenje između dvije kosti.
Osteoartritis je najčešća bolest zglobova.To je stanje kada se hrskavica u zglobovima istroši ili je ima vrlo malo. To izrazito boli. Najčešće zahvaća koljeno,kuk,rame.
Liječenje se uglavnom svodi na liječenje simptoma a ne uzroka i često se koriste nesteroidni protuupalni lijekovi koji samo trenutno oslobađaju od boli a dugoročnom uporabom škode svim ostalim sustavima u organizmu,posebice probavnom. Glavni cilj terapije bi trebao biti odgađanje daljnjeg propadanja hrskavice i pomoć pri njenom oporavku. Danas se u tu svrhu često koriste glukozamin, kondroitin, hijaluronska kiselina,kolagen, antioksidansi i omega 3 masne kiseline.  Ovi prirodni dodaci prehrani imaju zadatak da zaustavljaju trošenje i potpomažu obnavljanje hrskavice. 


                   FOREVER FREEDOM 

FOREVER FREEDOM  u ovom bi slučaju prijevod imena značio sloboda kretanja.

Freedom sadrži bogate hranjive  sastojke  Aloe Vera Gela (vidi više) sa dodatakom glukozamin  i kodroitin sulfata, dva prirodna elementa neophodna za normalnu funkciju zglobova.
Pored 88,9% aloe vere gela, sadrži morske  ljuskaše (jastog, škamp, kozice). 
Uz njega,izuzetno su korisni vitamin C (usporava degenerativne procese(procesi koji dolaze sa starenjem) u organizmu) i MSM -prirodni izvor sumpora potreban organizmu za održavanje zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova.

Što su rekli korisnici FOREVER FREEDOM-a?
◒odlično djeluje za kontroliranje razine bola kod artritisa,reumatizma,kostobolja,bolova u leđima,sportskih povreda (1,2 dl Forever Freedom = 1400mg Ibuprofena)
◑pomaže u smanjivanju upalnih procesa u zglobovima (artritis)
◐ubrzava oporavak kod povreda ligamenata i zglobova
◐uklanja ograničenu pokretljivost i bolove u zglobovima
◒štiti hrskavice od oštećenja

Preporuka za upotrebu Aloe Vera Forever Freedom napitka:

Preventivno: 0,5 dl dnevno

Lakša stanja: 1-1,5dl dnevno 

Teža stanja:1,5-3dl dnevno 

Po otvaranju čuvati u frižideru.Promućkati prije upotrebe.
Forever Fredom 1 l napitka

Nema komentara:

Objavi komentar

Osmjeh grije dušu!

Povodom svjetskoga dana osmjeha 10.01. odlučila sam malo "razmišljati na glas" o njegovoj važnosti, o njegovom djelovanju na nas s...