srijeda, 16. svibnja 2018.

Zubna pasta bez glutena i fluora!


FOREVER BRIGHT TOOTHGEL




Aloe Vera je tisućama godina poznata zbog svojih mnogobrojnih ljekovitih svojstava,klinički dokazanog blagotvornog djelovanja na kožu i sluznice. Djeluje antibakterijski,antivirusno,uništava gljivice,infekcije.

Zahvaljujući Aloe vera gelu (35%),propolisu i morskim algama ova zubna pasta smanjuje upale i krvarenje iz desni,smanjuje paradontozu,jača desni, uspješno odstranjuje kamenac i sprječava nastanak novih naslaga. Primjenom vrlo male količine (zrno graška)imat ćete vrlo efikasnu zaštitu zubne cakline i desni.


Izvrstan za djecu,vegetarijance,celijakičare…ustvari,za svakoga!

NE SADRŽI FLUOR NI GLUTEN!

Nježna formula Forever zubne paste kombinira Aloe veru,pčelinji propolis,paprenu i zelenu metvicu za prirodan dah,te  formulu za izbjeljivanje zubi.
Nekoliko stomatoloških istraživanja pokazalo je da propolis pridonosi cjelokupnom oralnom zdravlju. Ugodan okus i svjež dah ostaju u ustima dugo nakon pranja.
Forever Bright Toothgel pasta za zube,uz održavanje higijenu usne šupljine,smiruje desni,ublažava krvarenja, umiruje bolne procese,odlično djeluje i kod se pojave bolne i neugodne afte.
Ukoliko se dogodi zubobolja, kao prva pomoć biti će upravo pasta za zube. Potrebno je samo da iz tube istisnete određenu količinu paste i ako je moguće pastu ubacite u šupljinu zuba ili umasirajte u zubno meso.Bol će se smanjiti a ako je neki lakši problem i skroz nestati.



ISKUSTVA iz osobne primjene:

✿odličan se pokazao u trudnoćama kad mi je zubno meso bilo otečeno i jako krvarilo u svakom pranju

✿moja ga djeca koriste od prvog pranja jer je blago mentastog okusa,ne peče za usnu šupljinu kao ostali kalodonti za odrasle za koje klinci kažu da su "ljuti"




✿prijateljica koja je gotovo konstantno imala afte u ustima do upoznavanja s Foreverovim proizvodima, jedino s njime može prati zube...propolis dezinficira i ublažava bolove...

(Afte su nestale s Aloe Firstom i zelenim gelom lokalno i Aloe vera gelom iznutra 0,5dcl-2x dnevno)





✿jako efektan je bio i kod jednog dečka u pubertetu koji baš nije volio prati zube,a još manje odlaske zubaru,kamenac se gomilao...počelo mu je smetati kad je počeo gledati cure...











✿a ovo je gingivitis => (upala zubnog mesa koje je sklono krvarenju) s početkom parodontoze => (zubno meso se lagano povlači s korijena zuba,počeli su biti osjetljivi na toplo-hladno...ako se ne reagira na vrijeme počinju se klimati pa ispadati)


KOLIČINA ZA JEDNO PRANJE
✿kako se koristi jedna točkica,veličine zrna graška,zubna pasta traje dugo...mi smo šesteročlana obitelj i peremo zube svi barem jednom dnevno-jedna tuba traje nam 2mj.





Nema komentara:

Objavi komentar

Osmjeh grije dušu!

Povodom svjetskoga dana osmjeha 10.01. odlučila sam malo "razmišljati na glas" o njegovoj važnosti, o njegovom djelovanju na nas s...