srijeda, 16. svibnja 2018.

OMEGA 3




Naučna istraživanja su povezala konzumiranje zasićenih masnih kiselina koje se prije svega nalaze u životinjskoj masti, sa povećanim nivoom kolesterola i višim rizikom od srčanih bolesti, dok nezasićena vrsta iz nerafiniranih biljnih ulja nema takve efekte.
Iz prehrane je poželjno izbaciti margarine i sva rafinirana ulja, hranu spremati na maslacu ili hladno prešanom maslinovom ulju, pirjanjem na laganoj vatri (naučno je dokazano da transmasnoće nastale rafiniranjem biljnih ulja blokiraju rad nezasićenih masnih kiselina, a ulje sagorjelo na jakoj vatri sadrži kancerogene elemente).

Za eventualna prženja sigurnija je upotreba kokosovog ulja ili životinjskih (svinjske) masti koje su inače zasićene masnoće pa su samim tim i termo stabilnije, a ne remete rad i stabilnost nezasićenih masnih kiselina.


Forever Living kompanija patentirala je i ovaj visokokvalitetan dodatak prehrani koji osigurava uravnotežen unos zdravih masnih kiselina na dnevnoj bazi čime oskudjeva prehrana našeg doba.Poboljšava i održava nivo dobrog i lošeg kolesterola,te triglicerida u krvi.

FOREVER Artictic Sea je usklađen dodatak prehrani, budući da koristi i biljne i životinjske masti da bi izvukao iz svake ono sto je najbolje za nas. Omega-3 je esencijalna višestruka masna kiselina koja se nalazi u lososu, skuši i drugoj morskoj ribi, dok je Omega-9 jednostavna masna kiselina koja se nalazi u maslinovom ulju.
Koristi djelovanja Arctic Sea su:
 -bolja cirkulacija,
 -čišćenje krvnih žila od masnih naslaga (putem jetre se izlučuje loš kolesterol)
 -osigurava razvoj i zdravlje živčanog sustava i očiju
-održava i podržava zdravlje zglobova zglobova (ima važnu ulogu u “podmazivanju” zglobova)
-odlična je preventiva od nastanka kancerogenih oboljenja (djeluje antioksidativno)

*Simptomi koji ukazuju na nedostatak Omega-3
– suha koža
– problem sa zadržavanjem tekućine u tijelu
– sklonost  infekcijama i upalama
– slaba memorija i sposobnost učenja– loša koordinacija pokreta
– kod djece usporen razvoj
– trnjenje ruku ili nogu
– visok krvni pritisak
– povišeni trigliceridi
– otežano skidanje kilaže
– pogoršanje vida




KLINIČKA ISPITIVANjA FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3:

Nedavna klinička ispitivanja na ljudima, dokazala su da je  redovno uzimanje Artic Sea značajno za snižavanje kolesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utiče i na odnos HLD/LDL (dobrog i lošeg kolesterola).
Takođe je dokazano da unošenje esencijalnih masnoća smanjuje rizik od pojave raka, srčanih oboljenja, alergija, artritisa, ekcema, psorijaza, depresije, umora, infekcija, PMS-a. Lista poremećaja povezanih sa njihovim nedostatkom svake godine je sve veća.

SASTAV FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3:
-Svaka kapsula od 1000 mg sadrzi 750 mg NMK Omega-3 iz ribljeg i 250 mg Omega-9 iz maslinovog ulja,želatin, glicerin,filtriranu vodu,vitamin E (d-alfa tokoferol) kao podrsku stabilnosti NMK u nasem organizmu.

NAČIN UPOTREBE Artictic – Sea SUPER OMEGA 3:

Preventivno 2 kapsule dnevno, kod problema kardiovaskularne prirode preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno zajedno sa minimalno 0,5 dcl Aloe Vera Gela dnevno.

PAKOVANjE: 120 kapsula
PROIZVOD STABILAN: 4 godine

Nema komentara:

Objavi komentar

Osmjeh grije dušu!

Povodom svjetskoga dana osmjeha 10.01. odlučila sam malo "razmišljati na glas" o njegovoj važnosti, o njegovom djelovanju na nas s...