srijeda, 16. svibnja 2018.

Poboljšajte svoju spolnu moć!

Vitolize Man -potencija i zdravlje prostate muškarca,zdrava seksualnost!


Vitolize Man – ponekada muškarcima s godinama počinje opadati spolna moć,tj.dolazi do impotencije,razočaranja u krevetu,javljaju se problemi s prostatom a još uvijek nije otkriveno iz kojeg se točno razloga to događa jer se ovisno o pojedincu pojavljuje u različitim životnim dobima i situacijama. Pretpostavke su da dođe od ubrzanog života,neuravnotežene prehrane, stresa,napornog posla...
Ova meka kapsula dodatak je prehrani za vitalnost muškaraca, sadrži veliku količinu moćnih biljaka i hranjivih sastojaka pažljivo odabranih i spojenih u jedno,osiguravajući podršku zdravlju muških spolnih organa tj da potpomogne zdravu funkciju prostate!
Vitolize Man predstavlja prirodno rješenje za pomoć zdravlju prostate. Još je djelotvornija u kombinaciji sa zdravom prehranom i vježbanjem.
Vitolize je mješavina snažnih ljekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanata koji pomažu održavanju normalnog protoka urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i osiguravaju optimalno zdravlje prostate.


Jednostavna formula  biljne mješavine Vitolize MAN sastavljena je od unikatne,isključivo za Forever patentirane biljne mješavine koja sadrži saw palmetto, pygeum i sjeme bundeve.
Svaka od ovih biljaka koristi se stoljećima za očuvanje muškog zdravlja i potencije.
SASTAV VITOLIZE MAN: Kombinacija pomno uravnotežene koncentracije minerala selena i cinka za koje je otkriveno da imaju vrlo važnu ulogu u očuvanju zdravlja prostate. Za potpunu podršku dodani su kvercetin i likopen a priču zaokružuju vitamini B6,C,D,E neophodni su za zdravlje prostate i važni su za stvaranje hormona.

                       Pogledajte video o održavanju vitalnosti oba spola

Vitolize Man – Šifra proizvoda: 374, količina: 60 kapsula

Sastav Vitolize Man: u pomno izbalansiranim koncentracijama minerali selen i cink, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate,zatim kvercetin i likopen te vitamini B6, C, D i E koji su neophodni  za stvaranje hormona.DOZIRANJE: dvije kapsule dnevnoVitolize Man – Šifra proizvoda: 374, količina: 60 kapsula

Nema komentara:

Objavi komentar

Osmjeh grije dušu!

Povodom svjetskoga dana osmjeha 10.01. odlučila sam malo "razmišljati na glas" o njegovoj važnosti, o njegovom djelovanju na nas s...